Lej din egen stand up komiker

 

 

 

Hvis du ønsker en fest, som er udover det sædvanlige, så bør du overveje at hyre en professionel komiker til at stå for underholdningen. En dygtig komiker vil være et spændende og yderst morsomt indslag i dit arrangement, og det er perfekt til at skabe en god stemning.

 

Humor er generelt et vigtigt element i et selskab, og hvis du har mod på det, kan du også lave morsomme indslag selv. Du kan finde jokes et andet sted her på domænet, hvis du ikke kender nogen selv.

 

Jeg har personligt selv set en hel del komikere i bl.a. Comedy Zoo i København, og jeg må

En komiker finder på mange ting..

sige, at der er stor forskel på, hvor sjove de er, fordi menneskers humor simpelthen er forskellig. Det er altså også et spørgsmål om at finde en komiker, som rammer den humor, som man selv synes er sjov. Til gengæld kan jeg fortælle, at når man så sidder og hører på en komiker, som lige rammer ens egne humor, så er det en så fantastisk morsom og helt euforisk oplevelse, at det er svært at forklare til en, som ikke selv har prøvet det. Det er simpelthen en uovertruffen oplevelse.

 

Du kan også prøve en alternativ form for komik, som du finder på siden Sjov Business, hvor man kan vælge mellem mange forskellige morsomme indslag.

 

Som sagt findes der mange andre deciderede komikere, og hvis du selv har en favorit, så kan du selvfølgelig blot vælge ham eller hende. Prisen er ofte ganske fornuftig og en komiker kan altså give din fest noget helt særligt.

 

Under alle omstændigheder vil et godt grin gøre enhver fest sjovere og mere uformel, hvilket generelt gør det mere behageligt og afslappet at deltage i, og derfor kan jeg generelt stærkt anbefale at leje en komiker, eller selv lave eller sørge for nogle indslag, hvor humor er i højsædet.

 

Og husk på, at når der er alkohol i blodet, behøver indslaget ikke engang at være særlig originalt eller omfangsrigt for at være et hit. Omvendt vil en professionel stand up´er formentlig kunne give dit arrangement et stort løft i både uformel og festlig retning.